PROMOTION

PROMOTION

Monday, December 14, 2009

outing with geng duniafotografi.com



12.12.2009 sabtu, taman tasik shah alam
thanks to adhadi (www.duniafotografi.com) kerana sudi mengajak kami join this outing.... dengan 3 org model wanita yang cun sofea, que & fatin... group  nie telah di pecah kepada 3 kumpulan...so kami telah bertukar2 pendapat dan idea2 yg sangat best...
antara sifo yang join tat day ialah adhadi, herman, saluddin ismail (johor), pevey, rosli (video), wan lyanglahad, dan ramai lagi lah....semua otai2 belaka....

Wednesday, December 9, 2009

alhamdulillah photo decoration masuk akbar



salam....hai frens...dah lama tak menulis di ruang blog nie...dek kesibukan bulan december almaklum, musim cuti sekolah...semestinya  ramai orang mengambil kesempatan utk buat pelbagai jenis majlis.

Ribuan terima kasih, kami nak ucapkan pada pasangan pengantin baru Razlan (LAN Kristal) & Sheila kerana sudi utk kali ke-3 nye  menggunakan servis kami untuk merakamkan majlis penting mereka. hehehhe tak sangka plak daripada clients kita dah jadi kawan2.. we all hope u guys akan dimurahkan rezeki dan hubungan korg akan kekal hingga ke akhir hayat korg.... majlis mereka telah berlangsung di puchong.Bernikah pada 5/12/2009 dan majlis persandingannye pula berlangsung pada 6/12/2009. Meriah sungguh majlis tersebut dengan kehadiran sanak saudara, sahabat handal dan barisan wartawan yg begitu ramai...perrhhh....kali nie sungguh mencabar jugalah nak cover majlis kali nie.....

terima kasih gak pada pihak akhbar kerana photo decoration yang kami pamerkan di majlis tersebut khas buat Lan & Sheila, masuk di dada akbar....
Gambar2 tersebut sengaja di lakonkan semula bagi mengimbas kenangan lama sewaktu percintaan mereka yg bermula sejak di bangku sekolah lagi. Bermula dengan cinta monyet di tingkatan 2, mereka tidak sangka perhubungan tersebut kekal hingga menempuh ke jinjang pelamin....SETIA BEB!!! huhuhuuuu
apa2 pun mmg tabik la....ok la jom layan gambar yg honey scan dr akbar Sinar, Metro & Kosmo... tak sangka plak gambar2 tue dpt perhatian ramai hehehehee siap masuk akbar lagi tue..heheheheee TQ's




Monday, November 16, 2009

majlis persandingan tengku adora azwana + firdaus azhar

 




               Majlis Persandingan Tengku Adora Azwana & Firdaus Azhar pula diadakan pada sebelah malam di Dewan Komuniti TTDI, Kuala Lumpur. Mereka telah membuat majlis tersebut di sebelah malam dan turut di hadiri oleh golongan VVIP , sanak saudara & sahabat2 lama mereka. Majlis berlangsung dengan begitu meriah dan lancar tanpa sebarang gangguan.... so jom layan koleksi foto dari pasangan cute nie...hehheeee



majlis pernikahan tengku adora azwana + firdaus azhar









Date : 20 Mac 2009
Lokasi : TTDI

              Salam, hai kali nie saya updates foto koleksi  majlis pernikahan di antara Tengku Adora Azwana & Firdaus Azahar. Thanks to adik kepada pengantin perempuan, kerana memilih dan memberi kepercayaan pada kami untuk merakamkan detik-detik di hari yang cukup bermakna bagi mereka. semua . Majlis pernikahan ini berlangsung di rumah yang terletak di Taman Tun Dr. Ismail, Kuala Lumpur. Mereka telah memilih tanggal 20th Mac 2009 untuk mengabadikan kenangan tersebut.



Monday, October 26, 2009

majlis bertandang :: budin + efa ::

rrmm... tunang dah... nikah dah ...sanding pun sudah....kali nie kita layan plak majlis bertandang ke rumah lelaki iaitu di rumah Budin pula di Pandamaran, Klang. Pasangan nie mmg romantis ala2 brutal hehhehehe...memang cocok sekali...
eh jom layan je lah foto-foto koleksi mereka...










 



Thursday, October 22, 2009

majlis persandingan efa & budin

assalammualaikum & hai u guys out there...

wahhh lama gile xupdate....bizi gile...

xlewat rase nya nak ucapkan selamat hari raya to all fans, x-clients, bakal2 clients dan kengkawan photographer yg mengikuti blog saya nie...hehehhe
thanks ek...kalau x kerana sokongan dr korg semua...honey xkan capai ke tahap ini...
ampun maafkan di pinta jika ada salah silap di mana2 ek... kosong - kosong k
hehhehe

k la.....now lets start viewing pic2 terkini yg belum di muat turun ...

hehhehehhehe

BUDIN@KHAIRUL + EFA

kalau korg masih ingat this couple adalah x-clients kami.............dulu kami cover majlis pertunangan mereka je...pas berpuas hati ngan hasil nye kot..diorg call for next job to hire us, cover majlis persandingan + bertandang plak... wahh....best gile...hehhehe
so for keep using our service kami telah memberikan mereka a special gift for their wedding.....harap diorg berpuas hati ngan hasil kerja kami....hehhehhe
and thanks to efa+budin+mama efa for promoting us to your friends....pas tgk album korg mama zubaidah...terus call kami for an appoitment...hehhehe...
so tunggu plak hasil2 pic Dr.Zubaidah + Khir nnt...coming sooonn...hehheheh
jom layan gambar plak.....



majlis persandingan :: rizal & azreen ::




Majlis Persandingan :: Rizal + Azreen ::
Lokasi :: Klang ::

majlis persandingan :: syukrail & zamila ::







majlis persandingan :: syaida & rizal ::




majlis persandingan :: tahawi & husna ::

salam ..
hai people....sori dah lama x updates blog nih.....very the bizi giler....hehehe
hari nih honey nak updates photo perkahwinan tahawi + husna yg chumel...heheheheh
tq's u guys....kerana memberi kepercayaan pada kami untuk menjalankan tugas as photographer di majlis anda di Kota Bahru, Kelantan....
the hotel sungguh2 selesa... and also thanks to abg rizal tahir & pikie....kerana
sudi membawa kami jenjalan dan berkenalan ngan photog2 di kelantan...
k la ...x pandai nak citer panjang...meh layan gambaq...





model : fyra

wahhh bizi gile sampai lupa nak updates blog nih....

kali nih nak up gambar model terbaru kami...FYRA...
time nih sifoo adhadi dari forum http://duniafotografi.com telah sudi hired Fyra as model
bagi class basic photography beliau... nih yg sempat i shoot ketika sessi pembelajaran
berlangsung....