PROMOTION

PROMOTION

Monday, October 26, 2009

majlis bertandang :: budin + efa ::

rrmm... tunang dah... nikah dah ...sanding pun sudah....kali nie kita layan plak majlis bertandang ke rumah lelaki iaitu di rumah Budin pula di Pandamaran, Klang. Pasangan nie mmg romantis ala2 brutal hehhehehe...memang cocok sekali...
eh jom layan je lah foto-foto koleksi mereka...










 



Thursday, October 22, 2009

majlis persandingan efa & budin

assalammualaikum & hai u guys out there...

wahhh lama gile xupdate....bizi gile...

xlewat rase nya nak ucapkan selamat hari raya to all fans, x-clients, bakal2 clients dan kengkawan photographer yg mengikuti blog saya nie...hehehhe
thanks ek...kalau x kerana sokongan dr korg semua...honey xkan capai ke tahap ini...
ampun maafkan di pinta jika ada salah silap di mana2 ek... kosong - kosong k
hehhehe

k la.....now lets start viewing pic2 terkini yg belum di muat turun ...

hehhehehhehe

BUDIN@KHAIRUL + EFA

kalau korg masih ingat this couple adalah x-clients kami.............dulu kami cover majlis pertunangan mereka je...pas berpuas hati ngan hasil nye kot..diorg call for next job to hire us, cover majlis persandingan + bertandang plak... wahh....best gile...hehhehe
so for keep using our service kami telah memberikan mereka a special gift for their wedding.....harap diorg berpuas hati ngan hasil kerja kami....hehhehhe
and thanks to efa+budin+mama efa for promoting us to your friends....pas tgk album korg mama zubaidah...terus call kami for an appoitment...hehhehe...
so tunggu plak hasil2 pic Dr.Zubaidah + Khir nnt...coming sooonn...hehheheh
jom layan gambar plak.....



majlis persandingan :: rizal & azreen ::




Majlis Persandingan :: Rizal + Azreen ::
Lokasi :: Klang ::

majlis persandingan :: syukrail & zamila ::







majlis persandingan :: syaida & rizal ::




majlis persandingan :: tahawi & husna ::

salam ..
hai people....sori dah lama x updates blog nih.....very the bizi giler....hehehe
hari nih honey nak updates photo perkahwinan tahawi + husna yg chumel...heheheheh
tq's u guys....kerana memberi kepercayaan pada kami untuk menjalankan tugas as photographer di majlis anda di Kota Bahru, Kelantan....
the hotel sungguh2 selesa... and also thanks to abg rizal tahir & pikie....kerana
sudi membawa kami jenjalan dan berkenalan ngan photog2 di kelantan...
k la ...x pandai nak citer panjang...meh layan gambaq...





model : fyra

wahhh bizi gile sampai lupa nak updates blog nih....

kali nih nak up gambar model terbaru kami...FYRA...
time nih sifoo adhadi dari forum http://duniafotografi.com telah sudi hired Fyra as model
bagi class basic photography beliau... nih yg sempat i shoot ketika sessi pembelajaran
berlangsung....






majlis pernikahan azreen & rizal

 









Online gallery plz klik here

Majlis Pernikahan Azreen & Rizal
Lokasi : Klang
Date : 3 January 2009
Outdoor : Masjid Shah Alam

majlis persandingan :: sally & Lan ::











alhamdulillah akhirnya siap sudah album sally dan lan ...2 minggu lepas..
album pun dah delivery diorg pun nampak nyer gembira ngan photo kenangan diorg tu...
hehehe tq's kerana berpuas hati..
emm now tinggal lagi 1 lagi album utk penutup job bulan 8 yg lepas nih...

emmm
harap nurul dpt bersabar dan berdebar menanti photo album majlis pertunangannye....hihi

ok la sampai sini ajer...tatata..


majlis pernikahan dan persandingan ::: siti + bob :::

lokasi : Batang Berjuntai, Selangor
















view slide show - clik here -

salam takziah khas buat keluarga NURUL

 

salam takziah utk keluarga nurul dari semua warga myasianphoto studio

emmmm......
memang amat mengejutkan bila dapat call dari mak nurul petang semalam.....
memberitahu bahawa anak sulungnya NURUL iaitu x-clients kami (shoot bagi majlis pertunangannya pada 24.08.2008 di sec.23 shah alam) telah menigggal dunia akibat diserang sakit buah pinggang yang tetiba di alami olehnya.Sebelum itu nurul x pernah mengalami apa2 penyakit pun...

Oleh kerana terlampau sakit doktor telah membuat pemeriksaan terperinci dan mengesahkan beliau mengidap sakit buah pinggang yang agak kritikal dan harus di bedah.....xsampai seminggu beliau di wadkan....Nurul telah menghembuskan nafasnya yang terakhir di hospital....berita ini sungguh memilukan terutamanya mak nurul yang sangat rapat dengan nurul...sedihnye...

semasa on phone, mak nurul ada ckp pada honey....."honey.. hajat nurul tercapai gak la...sebab dia teringin sangat nak buat album cantik (custom album) yang honey buat tu... bagi majlis pertunangannya..."

yg sungguh menghayat hati honey bila mak nurul ckp ...

"honey...nih saja la kenangan yang makcik ada...bila rindu makcik akan tgk album tu....terima kasih gak kat honey...sebab tunaikan permintaan Nurul. Nurul mmg suka album tu....mmg cantik...."

bila makcik ckp mcm tu...honey teringat kata2 honey pada nurul...
"nurul...buat la album mcm nih...sekali seumur hidup jer kita bertunang...kalau buat biasa2 mesti
x best...hehhee" sambil bergurau senda ngan nurul dan mak nya....

mak nurul call utk maklumkan pada honey...sebab takut honey dok tertunggu-tunggu call dr nurul
sebb nurul dah setuju nak ambik honey as photographer bagi majlis persandingannya pula pada 2009.

sungguh mulia hati mak nurul....terima kasih yer makcik...sungguh pun x jadi makcik tetap memaklumkan pada pihak kami keadaan yang sebenar....

honey & tasce sungguh terharu dengan kisah ini.....1st time berlaku pada x-clients kami..

emmm....mungkin ALLAH swt lebih menyayangi nurul drp kita...yer makcik...sabar k

moga roh nurul di cucuri rahmat dan di tempatkan dengan org2 yg soleh...









majlis pesandingan zalina & ehsan








bersama NASHA AZIZ & AVON






OP : Rewan
AOP : Honey & Tasce
Event : AVON Masjid Tanah bersama Nasha Aziz (Duta Avon)
Location : Masjid Tanah



psttttttt : wangi,gebu & manje...giler... nasha aziz tu....

apa???...!!! pengantin main bola...

 



minggu 1,2 ogos 2008 p shoot pengantin sally dan lan di kampung melayu subang..
pada awal nyer diorg nih agak pemalu sikit...tapi bila di ajak bergurau...pastu baru hilang
darah gemurah mereka...hehheheh.... sporting gak...diorg nih....
tq's to sally & lan so tunggu ekkk your album in progress...hehehhehe

tips utk pengantin : lagi sporting u guys lagi best kami shoot u guys punyer gambar....
baru naik stim nak shoot..hehhehe

TO REQUEST QUOTATION PLEASE EMAIL or YM 

ibbney241@yahoo.com 

sila email/sms/call --->>
nama :
tarikh nikah/berinai/sanding :
lokasi rumah/dewan/hotel :
time :

Mobile :
012-2677329 Honey
012-2398586 Natasce 


majlis persandingan sikin + mus


Perkahwinan : IKIN+MUS di Batang Kali, Selangor
Cover job for : Sricandid Studio
Photo shoot by : Honey + Tasce
Graphic by : Juanita from Sricandid Studio - team myasianphoto.com