PROMOTION

PROMOTION

Friday, November 16, 2012

Thursday, November 1, 2012

official photographer for film Balistik (2013)

Salam..... hi sori blogger....

mcm dah lama x updates my blog .. agak bizi sedikit sejak kebelakangan nie.... alhamdulillah allah kurniakan rezeki yang melimpah ruah.... syukurrrr ya allah....

Di kesempatan ini kami MYASIANPHOTO... ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada SUHAN MOVIES & TRADING kerana membuka peluang pada kami yang kerdil ini mencuba bidang baru di dalam dunia fotogafi.....

Kali nie kami mendapat tawaran mengambil foto ketika penggambaran sedang di jalankan....
" Yes !! not behinde ke scene" okay.... huhuhu memula dpt call pun mcm nak pengsan... hihihii tapi alhamdulillah... kami kuat kan semangat memcuba sesuatu di luar bidang kami. Kami juga di tugaskan utk mengambil foto watak2 utama di dalam filem tersebut.... Wahhh nampak mcm best kan.... mak je yg tau mcm mane nervouse nye nak shoot artis2 nie.... 1st time la kata kan hihihiiiii

So di pendekkan cerita.... shooting berlangsung pada bulan puasa 2012 yg lepas.... selepas berhempas pulas, gambar2 kami telah di siar kan di beberapa dada akbar seluruh malaysia... alhamdulillahhhh

jom kita tgk hasil2 nya....









Tuesday, July 10, 2012

new talent : siti zaleha salleh

new talent : siti zaleha salleh
photographer : Honeywati Abdullah & Ibbara Natasce
make up & hair do by : Honeywati Abdullah
location : MYASIANPHOTO STUDIO











new talent : siti zaleha salleh
photographer : Honeywati Abdullah & Ibbara Natasce
make up & hijab turban do by : Honeywati Abdullah
location : MYASIANPHOTO STUDIO

Thursday, June 28, 2012

shoot for fun with us






salam......

hi blogger...... 
sori agak bizi sikit ......menyiapkan album-album pengantin & foto-foto model ...... so kali nie nak updates our next program on JULY....... kali nie i set sessi photoshoot ala2 santai sikit...so tat all frens yg nak datang shoot tue...... x tension sgt.....hehehhee

so i call it " SHOOT FOR FUN "
i buka hanya utk 10 orang sahaja....kang ramai2 xterbuat plak hehehhee

syukur...... dah dapat sambutan..... & now hanya tinggal 2 tempat kosong sahaja lagi....
xsabar nak tunggu date 7.7.2012 nie....

model kali nie ialah SYAFENAZ ......
korg boleh klik link bawah nie & pm her jika berminat nak hired enaz as your model......

k lah chow dulu.....

daaaaaaaaaaa.....

p/s : kekok nye nak mengarang.....mcm nak pecah otak kekekkekee

Monday, June 11, 2012

Kelas Asas Editing


Hi blogger.......
syukur setelah beberapa kelas yang telah di anjuran oleh MYASIANPHOTO....
kini kami ingin membuat kelas selanjutnya

"Class Basic Editing"
Pada : 16.6.2012 (sabtu)
Lokasi :  Bandar Bukit Raja, Klang....
terhad untuk 6 peserta sahaja. Jika berminat boleh inbox ke :

email : honeywati@facebook.com or
call NOW 012.2677329 (honey)
untuk mendapatkan maklumat selanjutnya...

p/s : sebar-sebarkan pada rakan2 anda yang lain k....TQ's





SEBELUM

SELEPAS